Nyt on ollut syyslomaviikko, joten tällä viikolla ei ollut nukkekotikurssia lainkaan. Itsekseni olen täällä pohjamaalilla sutinut kaikki seinät ja myös väliseinät. Osa on vielä kuivumassa tuolla meidän pesuhuoneessa, joka on saanut toimia mun verstaana tänään. Innolla odotan joskus meidän 1:1 autotallin valmistumista, koska sinne pitäis sitten päästä nikkaroimaan myös. Täällä näyttää nyt siis tältä:

Oon myös hankkinut jo tarvikkeita ikkunoita varten, jos vaikka ensi viikolla pääsisin niitä näpertämään jo. Maalasin näitä tikkuja valmiiksi, että voin sitten vain taiteilla niistä ikkunankehyksiä ja vuorilautoja eikä tarvitse enää valmista alkaa maalata. Ostin myös 2 mm paksua pleksiä pari palaa. Siitä teen ne ikkunaruudut. Oikea lasi ois ollut aivan mahtavaa, mutta luulen, että toi pleksi on kuitenkin kestävämpi ja turvallisempi vaihtoehto tässä meidän perheessä. En voi millään välttää sitä, ettei lapset pääsisi tähän nukkekotiin käsiksi :)

 

Näin aloittelijalle tässä nukkekotihommassa on lisähaasteena se, että pitää selvittää mistä mitäkin materiaalia saa. Nyt oli pleksi hukassa, mutta onneksi ekasta paikasta, josta kysyin, osattiin neuvoa eteenpäin oikeaan paikkaan. Sieltä sain nuo pleksinpalat heti käteen ja maksoi 5e. Kallis vai halpa, en osaa arvioida, mutta onhan ikkunamateriaalia.