Nukkekodissa on ehtinyt tapahtua viikossa kaikenlaista, mutta itse en oo ehtinyt kydä blogia päivittämässä. Tänään on nukkekotikurssin viimeinen ilta ja mun nukkekoti lähtee sinne tämän näköisenä:

Sivuseinien ja takaseinän ikkunoissa on vuorilaudat paikoillaan ja nurkkalaudoituksiakin on aloiteltu. Suurin projekti on ollut tuon mansardikaton ja etuseinän sovittaminen yhteen ja siinä suuren suurena apuna on ollut mieheni. En olisi ikipäivinä onnistunut siinä itse. Tässä on nyt se muutos alkuperäiseen malliin eli minun talossani lippakattoinen kattolyhty on vaihtunut harjakattoiseen. Kattoon hain konesaumatun peltikaton ulkonäköä ja se on toteutettu liimaamalla kapeita rimoja. Katon väri on peltikattoväri RR29, joka on tehty samaan Teknoksen kalustemaaliin, kuin muutkin eli Futura 15:sta.

Sisätiloissakin on tapahtunut vähäsen. Olen saanut alakerran väliseinät ja ovet paikoilleen vessan seinää lukuunottamatta ja portaatkin on jo omassa kolosessaan. Tänään aloittelen sitten yläkerran lattian laittamista.

Olohuoneen lasipariovet on tehty 4 mm vanerista (kehys), 2mm pleksistä ja askartelutikuista. Kahvat Euromini's.